Waar wil jij wonen?

Naar welk type woning (rijwoning of twee-onder-één-kapwoning) jouw voorkeur ook uitgaat, in Nieuwveense Tuin vind je de rust, ruimte en het wooncomfort waarnaar je op zoek bent. Alle woningen worden volledig gasloos opgeleverd, wat ook nog eens een flinke energiebesparing betekent. Selecteer hieronder een type en bekijk o.a. de plattegronden, brochure en technische omschrijving. Of bekijk in één oogopslag de ligging en beschikbaarheid via onze interactieve kaart.

Twee-onder-één-kapwoning
Centrumwonen

Deze 6 twee-onder-één-kap-woningen hebben een stoere, tijdloze uitstraling en grenzen met de voorzijde aan een groene zone met een waterpartij. Alle woningen staan op een ruime kavel van circa 300 m². Ook van binnen zijn de woningen, met een woonoppervlakte van 136 m² erg ruim. Door zijn warme oranje-rode steensoort hebben de woningen een stedelijk karakter.

Twee-onder-één-kapwoning
Broeklanden

Deze 4 twee-onder-één-kap-woningen sluiten vanwege hun look & feel perfect aan bij de landelijke uitstraling van Nieuwveenselanden. Opvallend zijn de accenten die de woningen aan het eind van het bouwblok op de hoekpunten hebben. Alle woningen staan op een ruime kavel van circa 300 m². Ook van binnen zijn de woningen, met een woonoppervlakte van 136 m² erg ruim.

Rijwoning
Broeklanden

De 14 rijwoningen zijn verdeeld over 2 blokken van 7 woningen, waarvan een blok uitzicht heeft op een waterpartij. Onderling variëren de kavels in grootte: van 140 m² voor een tussenwoning tot 240 m² voor de hoekwoningen. De woonoppervlakte is bij alle 10 rijwoningen gelijk: 114 m². Opvallende details aan de hoekwoningen zijn de uitspringende gevel en de overhangende kap.

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Klompmakerstraat 7
9403 VL Assen
Tel. 0592-400500
info@nijhuis.nl
www.nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Van Dorsten makelaars
Grote Oever 34a
7941 BJ Meppel
Tel. 0522-252200
meppel@vandorsten.nl
www.vandorsten.nl

De Boer + Ten Hoeve Makelaardij o.g.
Kornputsingel 12
8331 JT Steenwijk
Tel. 0521-515358
info@boerentenhoeve.nl
www.boerentenhoeve.nl