Plattegronden

Downloads

Architect aan het woord

“Het beeldkwaliteitsplan voor de nieuwbouwwijk Nieuwveenselanden splitst de woningen van Nieuwveense Tuin in twee deelgebieden: Centrumwonen en Broeklanden. De woningen in Broeklanden grenzen aan de voorzijde aan de groene autoloze ‘longen’ van de wijk. De woningen hier zijn opgetrokken in een bruinbeige steensoort en de verdieping is bekleed met verticale houten geveldelen van larikshout. Om de stedenbouwkundige eenheid te bewaren en de menselijke maat te versterken, hebben we bij de twee-onder-één-kap-woningen in Centrumwonen op de begane grond ook verticale geveldelen toegevoegd. Het hout verbindt op deze manier de pergola met de hoofdentree van de woningen.”

“Ieder deelgebied kent zijn eigen randvoorwaarden, materiaalgebruik en details. De twee-onder-één-kap-woningen hebben op de hoekpunten een accent meegekregen, terwijl de kopwoning standaard een fijn Frans balkon en openslaande deuren heeft.”

Sjoerd Tasseron, architect

Wil jij hier wonen?

Hier zie je welke woningen nog beschikbaar zijn. Er zijn al meerdere woningen onder optie, maar je kunt je nog altijd aanmelden als geïnteresseerde voor een woning in Nieuwveense Tuin Meppel. Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Klompmakerstraat 7
9403 VL Assen
Tel. 0592-400500
info@nijhuis.nl
www.nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Van Dorsten makelaars
Grote Oever 34a
7941 BJ Meppel
Tel. 0522-252200
meppel@vandorsten.nl
www.vandorsten.nl

De Boer + Ten Hoeve Makelaardij o.g.
Kornputsingel 12
8331 JT Steenwijk
Tel. 0521-515358
info@boerentenhoeve.nl
www.boerentenhoeve.nl