Locatie

Ben je een stadsmens? Of houd je meer van een landelijke omgeving? In Nieuwveense Tuin profiteer je van het beste van twee werelden. Alle woningen zijn energiezuinig gebouwd en de landelijke omgeving biedt je een optimale bewegingsvrijheid. En dat terwijl de stad heel dichtbij is. Zeker weten dat je je hier thuis voelt.

Ook wonen op deze prachtige locatie? Bekijk de woningen op de kavelkaart!

Wat is er te doen in Meppel?

De stad Meppel heeft een verrassend aanbod aan natuur, cultuur, winkels en uitgaansgelegenheden. Het lieflijke riviertje De Reest meandert door het Overijsselse en Drentse landschap, om uit te monden in het Meppeler Diep. Een absolute aanrader is het Wilhelminapark, aan de oostelijke stadsrand van Meppel. Dat geldt ook voor schouwburg Ogterop, een theater dat tot ver buiten de regio bekendheid geniet. Verder vind je in Meppel een aantal goede restaurants en een divers aanbod van winkels en andere basisvoorzieningen, zoals (middelbare) scholen en een ziekenhuis.

De omgeving van Meppel

Natuurliefhebbers opgelet! Overal in Meppel ben je zo buiten en vanuit Nieuwveenselanden al helemaal. Niet ver van de woningen in Nieuwveense Tuin wordt de recreatieplas Bremenberg aangelegd. Niet veel verderop ben je in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hier kun je genieten van het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Europa en pittoreske dorpjes als Giethoorn, Blokzijl en Kalenberg. In noordoostelijke richting vind je de uitgestrekte bossen van het Drents-Friese Wold en het heidegebied Dwingelderveld.

Bereikbaarheid Meppel

Gelegen langs de A28 is Meppel met de auto heel goed bereikbaar vanuit de rest van het land. Ook over het spoor en het water is Meppel de toegangspoort naar de Randstad voor Oost- en Noord-Nederland. Ook Duitsland is dichtbij. Wist je dat Meppel, vanuit oostelijk perspectief, de dichtstbij gelegen zeehaven van Nederland heeft?

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Klompmakerstraat 7
9403 VL Assen
Tel. 0592-400500
info@nijhuis.nl
www.nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Van Dorsten makelaars
Grote Oever 34a
7941 BJ Meppel
Tel. 0522-252200
meppel@vandorsten.nl
www.vandorsten.nl

De Boer + Ten Hoeve Makelaardij o.g.
Kornputsingel 12
8331 JT Steenwijk
Tel. 0521-515358
info@boerentenhoeve.nl
www.boerentenhoeve.nl