Rust, ruimte en natuur. Dat is wonen in Nieuwveense Tuin.

Nieuwveense Tuin

Waar ooit koeien graasden in groene weiden, daar komt nu een woonwijk tot leven. Nieuwveense Tuin maakt onderdeel uit van deze unieke woonwijk. Op een steenworp afstand van Meppel. De watertoren voorbij, het Meppeler Diep over en je bent in hartje stad. In Nieuwveense Tuin heb je rust, ruimte en een woning die qua stijl en karakter aansluit bij het stadse wonen in een landelijke omgeving.

Wil jij wonen in een twee-onder-één-kapwoning of rijwoning in Nieuwveense Tuin? Meld je dan aan als geïnteresseerde en geef aan welke kavel jouw voorkeur heeft!

Bekijk de woningen op de kavelkaart en en geef aan welke bouwnummer jouw voorkeur heeft!

Locatie

Ten noordwesten van Meppel breidt de gemeente uit met de wijk Nieuwveenselanden. Met dit nieuwbouwproject, waarvan Nieuwveense Tuin deel uitmaakt, steekt de gemeente Meppel voor het eerst het Meppeler Diep over. Nieuwveense Tuin ligt op een prachtige locatie, met weidse vergezichten, midden in de natuur. Op een steenworp afstand van de kerkdorpen Nijeveen en Kolderveen, maar ook dichtbij het stadshart van Meppel.

Woningen

In Nieuwveense Tuin worden 14 rijwoningen en 10 twee-onder-één-kap-woningen gerealiseerd. De woningen zijn van alle moderne comfort voorzien en worden volledig gasloos opgeleverd. Nieuwveense Tuin is ruim opgezet, met veel groen en diverse waterpartijen. Hoewel je hier buiten de stad woont, zie je de verbondenheid met Meppel terug in de stadse uitstraling van de woningen.

Waar wil jij wonen?

Lijkt het je wel wat om te wonen in een twee-onder-één-kapwoning of rijwoning in Nieuwveense Tuin? Meld je dan nu aan en laat ons weten welk bouwnummer jouw voorkeur heeft!

Geef jouw voorkeur door

Meld je aan en geef jouw voorkeur door

Wil jij wonen in Nieuwveense Tuin? Meld je aan als geïnteresseerde, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen middels een digitale nieuwsbrief. Bovendien hoor je als eerste wanneer de woningen in Nieuwveense Tuin in verkoop gaan!

Heb je al een persoonlijk account? Log dan hier in. Ga naar ‘Mijn Woningvoorkeur(en)’ en geef jouw voorkeuren door. Nog geen account? Meld je dan hieronder aan. Na het activeren van jouw account (je ontvangt een e-mail ter bevestiging), kun jouw voorkeuren doorgeven via uw eigen account.

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Klompmakerstraat 7
9403 VL Assen
Tel. 0592-400500
info@nijhuis.nl
www.nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Van Dorsten makelaars
Grote Oever 34a
7941 BJ Meppel
Tel. 0522-252200
meppel@vandorsten.nl
www.vandorsten.nl

De Boer + Ten Hoeve Makelaardij o.g.
Kornputsingel 12
8331 JT Steenwijk
Tel. 0521-515358
info@boerentenhoeve.nl
www.boerentenhoeve.nl